Foto: Vibeke Petersen

Årets frivillige i Nye Stavanger 2019!

Under festforestillingen for frivillige i Stavanger 5. desember vil det bli delt ut en pris: «Årets frivillige».

Prisen skal gå til en person, eller personer, institusjoner eller organisasjoner som utfører uegennyttig innsats for medmennesker i Nye Stavanger. Prisen skal honorere frivillig arbeid som er knyttet til helse, omsorg og velferdstjenester, sosiale tjenester, utdanning, kultur eller miljø.

Alle kan spille inn forslag til nominering, og prisen avgjøres av en komite som oppnevnes av Fellesnemnda for Nye Stavanger

Prisen består av en sum på NOK 25 000 som skal brukes til formålet prisvinneren er opptatt av. I tillegg gis et kunstverk som beholdes av vinneren.

Kjenner du noen som fortjener en slik pris? Send inn forslag til postmottak@stavanger.kommune.no

Merk: Årets frivillige 2019.