Årsrapport 2017

Velferdsteknologi, digitalisering og omstilling

Rennesøy kommune har i 2017 vært påvirket av omstillingen som har preget regionen. Dimensjonering, omstilling og digitalisering av kommunens tjenester har hatt stor oppmerksomhet. Kommunen har videreført arbeidet med å tilpasse seg til en ny økonomisk hverdag med andre vekstforutsetninger enn tidligere.

Rennesøy deltar i et interkommunalt samarbeid vedrørende velferdsteknologi. Stadig flere digitale løsninger er tatt i bruk i 2017 og flere vil bli testet og tatt i bruk neste år. De analoge trygghetsalarmene er nå erstattet med digitale trygghetsalarmer. Legekontor og helsestasjon har innført SMS-varsling på timeavtaler.  I ungdomsskolen har alle elever nå egne digitale enheter. Også kommunens årsrapport er i et helt nytt digitalt format.

-          «Digitaliseringsarbeidet i kommunen har tatt et stort skritt framover og jeg ønsker å  benytte anledningen til å gi honnør til framoverlente ledere og medarbeidere», sier rådmann Birger S. Clementsen fornøyd

Årsrapporten kan du lese her

Politisk behandling
Årsrapporten behandles på møte i kontrollutvalget 19. april, 24. april i Fellesråd for eldre og personer med funksjonsnedsettelse, formannskapet 26. april og kommunestyret 3. mai.