Årsrapport 2018

Rennesøy kommune har i 2018 vært preget av optimismen i regionen med økt sysselsetting og fallende arbeidsledighet. Arbeidet med dimensjonering, omstilling og god økonomistyring av kommunens tjenester har hatt høy oppmerksomhet.

Rådmannen er stolt og ydmyk over å presentere resultatene for fjoråret i Årsrapport 2018.

• Det økonomiske resultatet ble bedre enn forventet grunnet høyere inntekter og solid økonomistyring i våre virksomheter. Jeg ønsker å benytte anledningen til å gi honnør til alle bidragsytere, sier rådmann Birger S. Clementsen fornøyd.

Politisk behandling
Årsrapporten behandles på møte i kontrollutvalget 25. april, 7. mai i Fellesråd for eldre personer og personer med funksjonsnedsettelse, formannskapet 9. mai og kommunestyret 27. mai.