Instgramkonkurranse

Fotokonkurranse

"Mitt Rennesøy"

I forbindelse med rullering av kommuneplanen arrangerer Rennesøy kommune fotokonkurranse. IDENTITET OG KULTUR er ett av 7 fokusområder for den nye kommuneplanen for Rennesøy.

Men hvilken identitet har egentlig Rennesøy? Hvordan er ditt Rennesøy?
Delta i konkurransen og post gamle og nye bilder på instagram med #mittrennesoy og #riktig kategori innen 6. august.
Bilder kan også sendes til post@rennesoy.kommune.no eller leveres på kommunehuset. Følg gjerne @rennesoykommune.

Bilder vil bli premiert etter følgende kategorier:

#menneskerogaktivitet
#byggogarkitektur
#naturoglandskap

Juryen vil bestå av ordfører og tre medhjelpere fra kommunehuset. Kunngjøring av vinnere og premiering av de beste bildene vil skje på Rennesøydagen 26. august.

Konkurranseregler:

1. Alle med en eller annen form for tilknytning til Rennesøy kan delta i konkurransen. Premier kan ikke mottas av medlemmer i juryen eller deres barn, foreldre eller ektefelle/samboer.
  2. Husk å be om tillatelse fra de du fotograferer før du sender bildet til oss.
  3. Bilder som er kommet inn gjennom konkurransen kan bli brukt av Rennesøy kommune på nett og papir.
  4. Bilder med upassende innhold kan bli slettet eller rapportert av arrangøren.
  5. Konkurransen arrangeres av Rennesøy kommune og er på ingen måte sponset, støttet eller administrert av Instagram. Instagram er kun et verktøy, og kan ikke stilles ansvarlig for innholdet i konkurransen.

logo instagram