Medseilere, Tall Ships Races 2017

Klar for en utfordring?

I sommer kan du få seile en etappe i Tall Ships Races!

Rennesøy kommune søker 2 ungdommer som ønsker å være medseilere i Tall Ships Race 2017. Du må være mellom 15 – 25 år, trenger ikke å ha seilerfaring fra før, men må være ved normalt god helse. Egen reiseforsikring er påkrevd.

Å seile med en av skutene under The Tall Ships Races er en opplevelse for livet. Som medseiler får du møte ungdommer fra andre land og med helt annen bakgrunn, og være en del av laget som skal konkurrere, seile og ta vare på hverandre i alle slags utfordringer og vær. Opplev havet og samholdet om bord, og kom hjem med nye erfaringer og vennskap i sekken. Som medseiler blir du en del av livet om bord på en seilskute - du får sette seil, klatre i riggen, ta rorvakter, og ikke minst kjenne adrenalinet i konkurransen med de andre skutene

Hvor og når går reisen?

Denne sommeren kan du seile i Østersjøen, på etappen som går fra Turku i Finland til Klaipeda i Litauen fra 23. – 28. juli. Avreise Stavanger-Turku og ombordstigning er lørdag 22. juli, med utseiling søndag. Etter 5-6 dager i Østersjøen vil du ankomme Klaipeda og få være med på den store byfesten og Crew Party før hjemreisen 31. juli.

I 2017 kan du seile med de norske skutene Sørlandet og Statsraad Lehmkuhl, som du kan følge på facebook og lese mer om på deres nettsider.

Er du interessert eller ønsker mer info, ta kontakt med Rennesøy kulturkontor kjellfrid.rise@rennesoy.kommune.no innen fredag 26. mai.