Velkommen til temakveld om GLEDING!

Tid: 30.oktober, kl. 18-20
Sted: Meieriet, Vikevåg
Foredragsholder: Siri Abrahamsen
Arrangør: Tidlig innsats - Rennesøy kommune

Siri Abrahamsen"Jeg drømmer om et samfunn der alle kjenner seg verdifulle. En verden hvor vi forstår hverandre bedre - på tvers av mangfold, meninger, tro, generasjoner og roller."

- Siri Abrahamsen

Siri Abrahamsen kommer til Rennesøy denne dagen for å snakke om et av temaene hun brenner aller mest for, nemlig gleding. På dagtid snakker hun om gleding med flere barnehagebarn og elever i kommunen, i tillegg til ansatte. På kvelden er det dere foreldre som står for tur.

Siri reiser Norge rundt for å bidra til inkludering, bevissthet rundt verdier og holdninger, samt flere handlinger som fører til GLEDING og livsmestring. Hun er kjent for å skape begeistring, engasjement og et positivt fokus.

Innhold:

• Selvfølelse, selvtillit og selvbilde
  • Følelser - hvorfor reagerer vi som vi gjør?
  • Verdier og holdninger - hvilken effekt har de på våre relasjoner?
  • Hvordan anerkjenne for å skape robuste barn
  • Hvordan gjør vi hverandre glade?
  • Hvorfor fokusere på "gleding" istedenfor antimobbing?
  • Fra tanke til handling - hva gjør vi nå?

Det vil bli mulighet til å kjøpe barnebokserien om Lykke og Wilmer, "Gleding", "Feiling" og "Undring". Vipps #535441

Siri Abrahamsen er en anerkjent foredragsholder og barnebokforfatter, som vi reiser land og strand for å bevisstgjøre og spre verktøy om hvordan vi gjør hverandre godt og gode. Hun driver www.gleding.no, som bygger et barneunivers med fokus på empati og livsmestring. På hjemmebane har Siri tre sønner.

Siri er utdannet med en Bachelor of Management fra BI. Hun har også studert sosiologi, sosialantropologi, religion, ex.phil og ex.fac, hun er sertifisert CTI coach.

"Siri har en fantastisk morsom, brutalt ærlig og sårbar måte å formidle på. Hennes budskap om gleding for liten og stor treffer oss "godtvondt" langt inni hjertet! Alle skoler skulle fått gleden av å hatt Siri på besøk. Hun minner oss på at empatiske barn er mye viktigere enn "flinke" barn. Siris foredrag om gleding passer absolutt alle!"
- Maggi Gausel

Velkommen!