Ver med å rigge Nye Stavanger kommune

Kan vi låne deg og venene dine? Har du tanker om korleis vi skapar eit godt lokalsamfunn?

- Vi er på jakt etter samfunnsengasjerte folk som har lyst til å ha såkalla gjestebod, fortel prosjektleiar Eli S. Willumsen i prosjektgruppa som jobbar med den nye kommuneplanen.

Gjestebod inneber at du inviterer eit knippe vener eller naboar heim for å snakke om tema som har med den nye kommunen å gjere.

– Kva fungerer bra i lokalsamfunnet i dag, og kva kan bli betre? Kva er det som skil oss, og kva har vi felles, vi som bur i dei tre kommunane i dag? Slike spørsmål vil vi gjerne ha svar på.

– Vi treng folk frå både Finnøy, Rennesøy og Stavanger, i alle aldrar og med ulike bakgrunnar og erfaringar. Målet er mellom anna å få med meiningane til folk som ikkje kjem på vanlege folkemøte. Vi vil ha så mange innspel som mogleg til den nye kommuneplanen me skal lage.

Gjestebod-vertane får i tillegg vere med på ei samling 2. oktober der ein jobbar med kva retning den nye kommunen skal gå i.

Er du interessert i å vere med på dette, kan du kontakta Eli S. Willumsen på 51 50 80 70 melde deg på her eller lesa meir på http://nye.stavanger.kommune.no/panel/